Behandeling – Tandartspraktijk Maarheeze-Medisch Centrum – Maarheeze
Specialist in mondgezondheid
Tandarts Maarheeze-Medisch Centrum

Behandeling

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico’s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • en de duur van de behandelingen.

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheid, brochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten.

Wij maken gebruik van PIEN Support. Dit is een softwareprogramma waarmee wij voor u een vergoedingsberekening kunnen maken, zodat u direct kunt zien wat uw verwachte eigen bijdrage zal zijn van de betreffende behandeling. De berekening is gebaseerd op de tandheelkundige verrichtingen die in onze praktijk zijn uitgevoerd. Er kan geen enkel recht worden ontleend aan deze berekening.

Als bijzondere behandelingen nodig zijn die niet in onze reguliere praktijk kunnen worden uitgevoerd, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. Ik kan u eventueel verwijzen naar mijn collega’s.