Inschrijven

De eerste afspraak duurt ca 20 minuten. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvraaglijst (anamnese) met het verzoek om deze lijst alvast in te vullen zodat we die indien nodig met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Als het nodig is maken we een gebitsoverzichtsfoto en/of twee kleine röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.

Als u voor het eerst komt vragen we u om het volgende:

* Als zorgverlener zijn we verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Wij verzoeken u daarom om bij uw eerste bezoek een geldig legitimatie bewijs en uw verzekerings pasje mee te nemen.

* Het is handig als u uw gegevens en röntgenfoto’s bij uw vorige tandarts opvraagt en deze bij uw eerste bezoek meeneemt. U kunt deze gegevens ook op laten sturen of per email laten versturen.

Kinderen

Wij adviseren om kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar regelmatig mee te brengen naar de praktijk. Dan is het melkgebit (bijna) volledig aanwezig. De tandarts bekijkt het melkgebit op speelse wijze en zal op het kind gerichte voorlichting over poetsen en eet- en drinkgewoonten geven. Dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

  • Persoonsgegevens

  • Adresgegevens

  • Beveiligingscode

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.