Inschrijven – Tandartspraktijk Maarheeze-Medisch Centrum – Maarheeze
Specialist in mondgezondheid
Tandarts Maarheeze-Medisch Centrum

Inschrijven

De eerste afspraak duurt ca 20 minuten. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvraaglijst (anamnese) met het verzoek om deze lijst alvast in te vullen zodat we die indien nodig met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Als het nodig is maken we een gebitsoverzichtsfoto en/of twee kleine röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.

Als u voor het eerst komt vragen we u om het volgende:

  • Als zorgverlener zijn we verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Wij verzoeken u daarom om bij uw eerste bezoek een geldig legitimatie bewijs en uw verzekerings pasje mee te nemen.
  • Het is handig als u uw gegevens en röntgenfoto’s bij uw vorige tandarts opvraagt en deze bij uw eerste bezoek meeneemt. U kunt deze gegevens ook op laten sturen of per email laten versturen.

Kinderen

Wij adviseren om kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar regelmatig mee te brengen naar de praktijk. Dan is het melkgebit (bijna) volledig aanwezig. De tandarts bekijkt het melkgebit op speelse wijze en zal op het kind gerichte voorlichting over poetsen en eet- en drinkgewoonten geven. Dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Opmerkingen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord